NOVI GLAS

Kamionom udario u automobil Alfa Romeo – Teško povrijeđen vozač i suvozač

Vozač putničkog motornog vozila ‘Alfa Romeo’ 26-godišnji K. Dž. iz Tuzle zadobio je teške povrede u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-4, na petlji Šićki Brod na ulazu u Tuzlu i njegovo zdravstveno stanje je teško.

Naime, kako je potvđeno na Univerzitetskom-kliničkom centru (UKC) vozač ima povrede glave i grudnog koša i priključen je na respirator na odljeljenju intenzivne njege Klinika za anesteziologiju i reanimatologiju.

Saputnik E.E., rođen 1997. godine nastanjen na području grada Tuzla takođe je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane na Klinici za ortopediju UKC-a Tuzla i isti je zadržan na daljem liječenju. Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici OKP PU Tuzla, koji nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona (TK) potvrđeno nam je da se za kamionom i vozačem, koji je u automobilu ostavio dvojicu teško povrijeđenih i dalje traga. Podsjetimo, na navedenoj dionici puta saobraćaj je u potpunosti bio obustavljen u vremenskom periodu od 10,40 do 12,45 sati.

 

(tuzlanski.ba)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .