NOVI GLAS

Crvena Zvezda protiv Kairata u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene Zvezde danas od 16 sati igraju protiv Kairata na gostovanju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.Kairat ima prednost jer su u stopostotnom takmičarskom ritmu što se vidjelo protiv Makabija iz Haife, za koga mislim da je kvalitetnija, organizovanija i talentovanija ekipa. Međutim, Kazahstanci su to uspijevali da nadomjeste na trkačkom planu sa jednom lakoćom i fizičkom dominacijom – rekao je trener Dejan Stanković.

Stanković je put Kazahstana poveo je 25 igarača i istakao je da njegov tim mora da odigra hrabro.

Bili su direktni bez mnogo okolisanja, dobri iza lopte, tvrdi, htjeli su da dobiju što više duela i u tome uspijevali, jer imaju sedam izvanrednih skakača. Radili smo na dosta detalja za ovu utakmicu i što se tiče igre i nekih sitnica koje bi mogle da donesu prevagu na današnjem meču – poručio je Stanković.

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1417771329454059525

Kada se približavaju ovakve utakmice, treba biti hrabar, inteligentan i organizovan. Ništa nije dobijeno niti izgubljeno. Kada nađeš ravnotežu između ta dva, onda si pobjednik. Imam grupu sjajnih momaka i klub je učinio sve u toku prelaznog roka da budemo što jači. Spremni smo fizički i koncentrisani, i ovo je jedna lijepa prilika da se i ove godine upišu zlatnim slovima u istoriju – kazao je Stanković.

 

(nezavisne)

 

POSTANIMO PRIJATELJI