NOVI GLAS

Bijeljina – Spremite se za “prašenje” u “Prahi” : Bijejinski pab sprema poslasticu za sve ljubitelje tvrđeg zvuka (VIDEO)

Pub & grill “Praha” u Bijeljini postao je prepoznatljiv po kvalitetnim svirkama i dobrom provodu. Ni ovoga puta nisu iznevjerili jer za kraj jula pripremaju pravu “poslasticu” za sve ljubitelje roka i bluza. “Praha” u Bijeljinu dovodi jedan od najboljih Ex Yu rok – bluz bendova – TEXAS FLOOD.

Kako za NoviGlas najavljuju iz paba “Praha”, riječ je o bendu koji je dobro poznat među ljubiteljima “tvrđeg” zvuka.

“Bend koji je u Srbiji, ali i širom regiona, poznat po vrhunskim svirkama na festivalima i u klubovima, priprema poseban muzički užitak za sve iskrene ljubitelje roka i bluza u našem gradu. U subotu, 24. jula, Bijeljinci će imati priliku da uživaju i u numerama sa njihovog prvog albuma na srpskom jeziku, na kom se, pored autorskih pjesama, nalaze i bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi, od Azre do Pop mašine. Rok legende poput Džonija Štulića, Gorana Bregovića i Dade Topića su prezadovoljni novim zvukom svojih pesama, koje su skrojili Nenad Zlatanović i Vladimir Golubović”, kažu iz “Prahe”.

O kvalitetu ovog benda govori i podatak da su svirali kao predgrupa legendarnom sastavu “ZZ Top”, kada su nastupali pred 10 000 ljudi, a bili su i specijalni gosti američke pjevačice Beth Hart. 

“Želimo da našim sugrađanima priredimo jedinstven muzički spektakl ovog ljeta, a Texas Flood predvođen Mr. Swagger-om (Nenad Zlatanović) je pravi izbor za to”, kažu iz “Prahe” i dodaju da za ovo ljeto pripremaju niz iznenađenja za sve ljubitelje dobrog provoda.

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .