NOVI GLAS

Godinu dana slučaja “Dragstes-Nešković” – Stevo Lazić na prijemu kod gradonačelnika Bijeljine (FOTO)

Vlasnik kompanije Dragstes Stevo Lazić prije tačno godinu dana prvi put se obratio Gradskoj upravi Bijeljina zbog neriješenog pitanja svoje imovine. Tim povodom Lazić se danas sastao sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem, koji je obećao da će dati punu podršku rješenju ovog spora, u skladu sa zakonom.

Naime, slučaj “Dragstes – Nešković” o kome se već godinu dana govori u javnosti ni do danas nije riješen, a kako je za NoviGlas rekao Stevo Lazić, njegova benzinska pumpa u Crnjolovu i danas radi na agregat. 

“Danas je tačno godina od kako je uništena moja lična imovina. Godina dana firma Dragstes radi preko agregata! Jutros sam o tom problemu razgovarao sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem, od koga sam dobio podršku, ali i uvjeravanje da će i on lično, ali i nadležni organi gradske uprave, uraditi sve što je u njihovoj moći da se ovaj problem riješi, naravno, u skladu sa zakonom”, rekao je vlasnik kompanije “Dragstes”. 

Lazić je ponovio da glavnim krivcem za postojeće stanje smatra bivšu gradsku vlast, na čelu sa tadašnjim gradonačelnikom i njegovim saradnicima iz odjeljenja za prostorno uređenje i odjeljenja za inspekcijske poslove, ali i ne samo njih. 

“Odgovorni su i ljudi iz Elektro-Bijeljine, ministarstva za prostorno uređenje i svi drugi koji su nezakonitim radnjama dozvolili da dalekovod koji je u vlasništvu moje porodice još od 1995. godine, bude bespravno uklonjen, i to bez građevinske dozvole. Sve je to urađeno sa ciljem da se DOO “Nešković” dozvoli gradnja benzinske stanice”, dodaje Lazić. 

On kaže i da jedino što traži je poštovanje zakona.

“Ja ne prigovaram što neko radi i gradi, svakome to treba biti omogućeno, ali to mora biti u skladu sa zakonom. Ja ću se boriti svim pravnim sredstvima do kraja i neću odustati dok ne istjeram pravdu”, poručuje Lazić. 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .