NOVI GLAS

“Z – marketi” : Lijepo iskustvo kupovine!

Kompanija „Zvorničanka“ predstavlja lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih nudi odabrani asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača, sve ono što vam je svakodnevno potrebno i još mnogo proizvoda koje do sada niste znali gdje možete
pronaći.

„Zvorničanka“ dugogodišnjim posvećenim radom i uslužnošću gradi odnos sa svojim kupcima, donoseći pažljivo odabrane proizvode – šaroliki asortiman koji ispunjava najrazličitije potrebe i želje svojih kupaca. Kompanija je osnovana 4.oktobra 1999. godine u Zvorniku, gdje je i otvoren prvi market, u početku je zapošljavala osam radnika.

„Zvorničanka“ danas ima 12 objekata „Z-marketa“ na istočnom području RS od Pilice, Zvornika pa sve do Pala i Rogatice, sa preko 300 radnika. Jedan od glavnih pokretača razvoja, predstavlja mlada i motivisana radna snaga, koja konstantno osmišljava i realizuje različite  aktivnosti, sa ciljem pružanja što bolje usluge.

 Proteklih 20 godina uz uspjeh i trud, šireći svoje poslovanje uspjeli su da svoje potrošače učine zadovoljnim, da se osjećaju prijatno prilikom svake kupovine.

U „Z-marketima“ kupce dočekuju pristupačnim cijenama, kvalitetom, uslugom, širokim asortimanom, promocijama i kao što to rado ističu uvijek sa osmijehom.

Kompanija je poznata po čestim i popularnim akcijskim sniženjima vrlo interesantnih roba.

Kupci u najnovijem katalogu „Z-marketa“ svake sedmice mogu provjeriti trenutnu ponudu akcijskih proizvoda po sniženim cijenama, što im omogućava izvrsnu uštedu, a tu su i vanredne akcije kao i promocije proizvoda iz asortimana koji je u ponudi.

Iz kompanije „Zvorničanka“ poručuju da se raduju prilici da odgovore svakodnvenim zahtjevima svojih kupaca cijeneći njihovo povjerenje u duhu intenzivnog širenja maloprodajne mreže i širenjem kompanije.

 

NoviGlas/pr

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .