NOVI GLAS

Misterija na Željezničkom mostu – Pronađeni svijeća, novac i crveni kanap : Sumnja se na samoubistvo (FOTO)

Na Željezničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mjesta, a prema nezvaničnim informacijama pretpostavlja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu. Još uvek nije utvrđeno da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi.

“Taj most ima pješačku stazu i dosta ljudi tuda prolazi. Jutros kad sam krenuo na posao na sredini mosta, odakle je ta osoba vjerovatno skočila u vodu, ugledao sam do pola izgorjelu sveću koja je bila zamotana u novac i crveni konac. Ko zna šta se tu noćas sve izdešavalo”, rekao je za RINU jedan Čačanin.

Na terenu su bili i vatrogasci spasioci koji su se spustili do rijeke Zapadne Morave kako bi eventualno pronašli dodatne tragove ukoliko je zaista došlo do skoka sa Željezničkog mosta.

 “Još uvijek nije poznato da li je neko zaista pokušao samoubistvo skokom sa mosta i tijelo nije pronađeno, ali je nejasno zašto bi neko tik uz ogradu ostavio ranac i lične stvari, ali i tu svijeću”, kaže sagovornik.

Stvari koje su pronađene uz ogradu mosta, nadležni su odnijeli na dalju analizu.

Kao što se može videti na fotografijama, na mostu je pronađena svijeća koja je omotana novčanicama i vezana crvenim kanapom.

 

(MONDO)

POSTANIMO PRIJATELJI