NOVI GLAS

Američkog državljanina udarali sjekirom i saksijama – Komšije kažu da se u tom stanu svako veče okupljalo nepoznato društvo

V. Đ. (57) koji je inače uhapšen, a u čijem se stanu desilo ubistvo, često je tu skupljao nepoznato društvo, rekle su komšije.

Živeo je sam, žena mu je umrla prije par godina, sin takođe od droge, a kćerka je u zatvoru. Kako kažu komšije, nisu sigurni da li u Mađarskoj ili Bugarskoj zbog toga što je trgovala migrantima.

Kako kažu za Blic, okupljalo se društvo koje vjerovatno ni sam nije poznavao. Ne zna se koliko njih je tačno bilo sinoć, ali njih troje su zatečeni kad je policija došla.

Tijelo je pronađeno na vratima, čovjek je bio bez majice.

Žena je najprije rekla da je došla tu da čisti kuću, zatim poslije da su Amerikanca pronašli na posljednjoj stanici 65 i da je zvao u pomoć, pa su ga tu doveli. Zatim su rekli da je umro.

Policija je ustanovila da je ubijen tupim predmetom, a komšije kažu da je policija pitala za sjekiru i saksije tako da misle da su to predmeti kojima je bio pretučen.

Tijelo je pronađeno na vratima, čovjek je bio bez majice.

Podjestimo, troje uhapšenih Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38) sumnjiče se da su izvršili krivično djelo teškog ubistva i lišili života američkog državljanina., a hapšenje je sprovedeno po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima MUP Republike Srbije. Ubistvo se dogodilo u noći između 3. i 4. maja na Bulburderu na Zvezdari.

 

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .