NOVI GLAS

“April, mjesec čistoće” – Komunalnom preduzeću iz Lopara 60 kontejnera

U okviru aktivnosti „April – mjesec čistoće“, zaposleni u Javnom komunalno preduzeću „Čistoća“ Lopare započeli su uređenje naselja na području ove mjesne zajednice.

“U skladu sa potpisanim sporazumom o primarnom odvajanju ambalažnog otpada sa AD” Komunalac “Bijeljina, dobili smo na korištenje kontejner za njegovo sakupljanje”, rekao je Željko Đokić, vršilac dužnosti direktora JKP “Čistoća” Lopare.

Naveo je da je riječ o oko 60 kontejnera od 600 litara, koje su radnici JKP “Čistoća” očistili, obojili i pripremili za upotrebu.

Đokić je dodao da se sve pomenute aktivnosti provode u cilju podizanja svijesti stanovništva da zemlja i njeni ekosustavi daju život, te pozvao građane opštine Lopare da daju svoj doprinos pomenutoj akciji.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić zahvalio se komunalnom preduzeću iz Bijeljine i gradonačelniku Ljubiši Petroviću na angažmanu kako bi dio donacije / Kompanije za upravljanje otpadom Odense / iz danskog grada Odense, mogli koristiti komunalno preduzeće i građani opštine Lopare.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .