NOVI GLAS

“Dogovor za Bijeljinu” – Petrović tretira ,,Komunalac” kao lični plijen

Nakon posljednjih dešavanja u AD “Komunalac” i imenovanja Miroslava Kulića na mjesto direktora ovog gradskog preduzeća, saopštenjem se oglasila koalicija “Dogovor za Bijeljinu”. 

Sadržaj saopštenja prenosimo u cjelosti.

“Nakon nezakonite smjene Nadzornog odbora AD ,,Komunalac” Bijeljina, nezakonitog imenovanja novog Nadzornog odbora, ignorisanja upozorenja prethodnog direktora Dike Cvijetinovića da nizom odluka krši zakone, gradonačelnik LJubiša Petrović juče je imenovao Miroslava Kulića kadar PDP za novog direktora ovog preduzeća.

Kulić je nosilac sumnjive diplome privatnog pravnog fakulteta i bez ikakvih ličnih referenci, ukoliko se izuzme najjača – da je njegovo imenovanje u stvari spašavanje Slaviše Markovića na mjestu sefa PDP obzirom da je Kulić bio glasnogovornik ideje o potrebi Markovićeve smjene zbog katastrofalnog izbornog rezultata. Ovako je namiren iako je bio prvi ,,ispod crte” na izborima za odbornika.

Stranačkim potkusurivanjem i tretiranjem ,,Komunalca” kao plijena Petrović je pokazao da ništa nije ostalo od njegovih javnih istupanja o navodnoj ličnoj moralnosti.

Ironično je da je ovo jedno od rijetkih imenovanja koje je Petrović učinio, a da to nije bilo postavljenje nekog njegovog komšije, prijatelja ili poznanika iz rodnog Crnjelova.

Koalicija ,,Dogovor za Bijeljinu” ukazuje na ozbiljne probleme u funkcionisanju niza gradskih institucija, preduzeća, organizacija i udruženja koji su uzrokovani neradom i nesnalaženjem gradonačelnika kojem je političarenje i dalje važnije od interesa Bijeljine i građana.”

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .