NOVI GLAS

Bijeljina – NoviGlas provjerava – Šta je „ZEV SERVIS BN“ i kakve usluge pruža?

Da život u zgradi može biti jednostavan tvrdi za portal NoviGlas idejni tvorac „ZEV SERVIS-a BN“ Ljubo Bošković, koji je i sam u zgradi u kojoj stanuje bio predsjednik kućnog savjeta, dodajući da je upravo iz tih razloga i više upućen u potrebe i obaveze jedne Zajednice etažnih vlasnika.

Nakon što je nedavno ostao bez stalnog zaposlenje, odlučio je da oformi privatni servis ove vrste u okviru kog je objedinio pružanje usluga stanarima stambenih zgrada u Bijeljini koji nemaju osnovan ZEV ili gdje se stanari ne mogu dogovoriti oko osnivanja i upravljanja.

„ Ukoliko čovjek ima primarni posao, teško se može organizovati da obavlja i sve poslove vezane za održavanje i vođenje zgrade, u mom slučaju sada kada imam više slobodnog vremena, mogu da se stavim na raspolaganje svim našim korisnicima-stanarima, svakodnevno da obilazim zgrade, završavam poslove vezane za plaćanja zajedničkih računa,kao i one od zamjene sijalica, košenja trave u dvorištima zgrada do sazivanja i rukovođenja Skupšitnom ZEV-a. Najprostije rečeno ovaj posao predstvalja organizovanje upravljanja zgradom“, ističe Bošković.

On dodaje da trenutno pregovara sa predstavnicima desetak stambenih zgrada iz Bijeljine koji nemaju regulisan ZEV, nakon čega da bi trebala da se sazove Skupština stanara gdje bi se dogovorili na koji način upravljanje zgrade mogu prepustiti „ZEV SERVIS-u BN“ koji je osnovan prije mjesec dana. Pronaći ih možete i na FB stranici ZEV-Servis-BN ili pozvati na br. 065 727 115.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .