NOVI GLAS

Tepić: “Palma i njegovi ljudi podvode djevojčice od 15 godina” – Palma : “Ovo su najgnusnije laži!” (VIDEO)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, iznijela je danas šokantne tvrdnje na konferenciji za medije da prvi čovjek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, “podvodi žene i djevojčice”.

Ona je o ovoj temi pričala i nedavno u emisiji Utisak nedelje, gdje je navela da se ovakve stvari već godinama dešavaju u Jagodini. Tada je obećala da će u javnost iznijeti i dokaze za svoje tvrdnje, a na današnjoj konferenciji je, nakon svog uvodnog izlaganja, pustila i video snimak svjedočenja neimenovanog čovjeka za kojeg tvrdi da je upućen u slučaj podvođenja i bivši radnik lokalnog hotela u kojem se navodno podvođenje i dešavalo.

“Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma”, navela je Tepić, rekavši da se sve to dešava već najmanje deset godina.

“Ovo što ću vam danas predstaviti je monstruoznije od bilo kog napada i pljačke o kojoj sam do sada pričala. Pozivam sve ljude u Srbiji i Jagodini da se okrenu oko sebe i da nam pomognu svojim iskazima i svedočenjima i da konačno ovo sučeljavanje sa monstrumima iz vlasti otvorimo jednom za svagda”, dodala je ona.

Dragan Marković Palma je negirao optužbe, rekavši da su u pitanju “gnusne laži”.

– Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vrijeđa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili – kazao je Palma.

– Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj “gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .