NOVI GLAS

Preokret u Prnjavoru – Formirana nova skupštinska većina, predvođena SDS!

U Prnjavoru je formirana nova skupštinska većina od 16 odbornika koji čini devet odbornika SDS, tri DNS te još četiri odbornika Skupštine opštine.

To je na konferenciji za novinare objavio Milan Petrović, predsjednik OO SDS Prnjavor i odbornik SDS.

– Ova skupštinska većina nije rađena ni na kakvim ucjenama i pritiscima već je isključivi cilj ove većine brži razvoj naše lokalne zajednice. Ona nije formirana da bi se zamijenila dva-tri odbornika u skupštinskom rukovodstvu već da bi radili projekte na koje će građani Prnjavora biti ponosni – rekao je Petrović.

Projekti koje će nova većina pokrenuti, kaže Petrović, biće vodosnabijevanje ove lokalne sredine jer je sramota da mnoga naselja u Prnjavoru nemaju redovno vodosnabijevanje u 21. vijeku.

– Ova većina, za razliku od većina na čelu sa SNSD u nekim drugim gradovima, biće kooperativna načelniku, ali biće i predlagač mnogih stvari i siguran sam da će građani opštine Prnjavor to da prepoznaju. Posebno ističem da je većina stabilna bez ikakvih trzavica. SDS će podržati sve što je dobro za Prnjavor bez obzira ko je predlagač – pojasnio je Petrović.

On je dodao da će predsjednik Skupštine opštine Prnjavor biti Mirko Bukvić, a potpredsjednik Milorad Kondić.

– Članovima nove većine u Prnjavoru poručujem da će Srpska demokratska stranka biti pouzdan partner. Građani ne treba da brinu jer će nova većina raditi isključivo u njihovom interesu. Talas promjena nastavlja se i u Prnjavoru pa tako danas SDS sa svojim partnerima PDP i DNS ima od Banjaluke do Bijeljine ili svog načelnika, ili ima skupštinsku većinu – poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović, koji je došao u Prnjavor kako bi podržao novu većinu. Podsjećamo, načelnik opštine Prnjavor je Darko Tomaš iz SNSD.

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .