NOVI GLAS

Srećan kraj potrage! – Pronađena i nestala djevojčica Teodora

Djevojčica Teodora M. (15) koja je nestala zajedno sa Nenadom N. (15) pronađena je danas, saznaje MONDO. Ovim tinejdžerima se trag gubio od četvrtka, a Nenad je pronađen rano jutros kod Vukovog spomenika u Beogradu.

Njih dvoje su se upoznali preko interneta. Nakon što je Nenad pronađen, za medije se ranije danas oglasila i Teodorina majka Emina koja je istakla kako su suprug i ona došli u Beogradu da traže tinejdžerku.

“Ne znamo gdje je, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove. Nadamo se najboljem”, rekla je ranije Teodorina majka za medije.

Podsjetimo, maloljetnik je izjavio ranije danas da je sa djevojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gdje je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, djevojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Policija je dječaka zatekla kako spava, probudila ga i utvrđeno je da je u pitanju mladić koji je nestao u četvrtak.

Nenadov otac je ranije za medije naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve “ludosti”.

“Nenad je pronađen jutros u 4 sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare… Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet, Instagram…”, rekao je ranije danas otac dječaka.

 

(mondo.rs)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .