NOVI GLAS

Pronađen nestali dječak, za djevojčicom se još traga

Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa djevojčicom Teodorom (15), pronađen je jutros oko četiri sata.


Okončalo se… Iz policije su me zvali jutros u četiri sata, Nenad je pronađen kod Vukovog spomenika u MUP na Zvezdari smo ga preuzeli, a Teodora još nije pronađena – rekao je za Telegraf Nenadov otac.

Kako je dodao, njegov sin nije mogao da kaže gdje je Teodora, jer ga je napustila u trenutku sna.

Dijete je uhvatio san, jer nije spavao četiri noći. I kad se probudio – nje nema. Njega je pronašla policija, vidjeli su ga i odveli, a ja sam ga doveo kući. On je trenutno rastrijen i umoran. Nadam se da će sve da bude u redu – dodao je otac.

On je rekao da se za djevojčicom, koja je bila sa njegovim sinom, i dalje traga.

Djevojka nije pronađena. Rekao mi je sin da je pridrijemao kod Vukovog spomenika, nakon svega je vidio da je nema. Presrećan sam što mi je sin pronađen – kazao je Nikolić za portal Nova.

Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema riječima Nenadovog oca, u srijedu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce.

U četvrtak u 12 sati je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Posljednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

Roditelji su u četvrtak oko 21.30 Nenadov nestanak prijavili policiji.

Kako su ranije rekli njegovi roditelji, oni su se čuli sa djevojčicinim roditeljima, koji su istakli da je Teodora problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala.

I ranije je znala da ode od kuće kad se naljuti, ali bi uglavnom prošetala i vratila se. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sjedimo skrštenih ruku, a posjetili smo i Nenadove roditelje – rekla je Emina Milenkovićć, Teodorina majka.

Ukoliko negdje vidite Teodoru javite policiji na broj 065/8173655.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .