NOVI GLAS

Stevandić : “Bećirović, Izetbegović, DŽaferović i Komšić bi trebalo da su odavno na robiji!”

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da bi Denis Bećirović, Bakir Izetbegović, Šefik DŽaferović, a pogotovo Željko Komšić, prema modelu hapšenja koje zagovara Bećirović “ukoliko neko krene u rušenje ustavnog poretka”, već trebalo da budu na “dugogodišnjoj robiji”.

– Trebalo bi da su već odavno na dugogodišnjoj robiji pošto konstantno pozivaju na rušenje ustavnog poretka i ukidanje Republike Srpske – rekao je Stevandić.

Stevandić je istakao da “Bećirović i cijela ta svita” godinama djeluju protivustavno i da godinama na sve moguće načine žele da ponize i umanje značaj Republike Srpske i da godinama zagovaraju njen nestanak iako je Srpska ustavna kategorija.

On je dodao da je pozivanje na rušenje Srpske takođe protivno ustavnom poretku, kao i da je njihova politika pozivanje na rat prebrojavanjem koliko ko ima oružja i municije, a rat je takođe rušenje ustavnog poretka.

– Kako drugačije tumačiti njihove istupe i nastojanja osim poziv na rušenje Ustava ove zemlje i stoga je već odavno trebalo da budu u zatvor – smatra Stevandić.

 

(novosti)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .