NOVI GLAS

Bijeljina – Ljubiša Petrović za NoviGlas : Nastavlja se “češljanje” institucija, uskoro smjene u ovom preduzeću!

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović izjavio je u emisiji “NoviGlas intervju” da građani uskoro mogu očekivati smjene i čistke i u drugim javnim preduzećima i institucijama.

Petrović je za NoviGlas istakao da su jučerašnje smjene u AD “Komunalac” samo početak i da u narednom periodu sa svojim saradnicima slično planira uraditi i u AD “Vodovod i kanalizacija”.

“Ono što se juče dogodilo na sjednici AD “Komunalac” očekuje i druga javna preduzeća i institucije u kojima uočimo nepravilnosti i da je rađeno mimo zakona. Mogu da najavim da to planiramo uskoro uraditi i u AD “Vodovod i kanalizacija”. Nastavljamo “češljanja” i ukoliko bude bilo kršenja zakonskih procedura, biće i smjena”, rekao je Petrović u emisiji NoviGlas intervju.

Zašto je gradonačelnik povukao budžet sa jedne sjednice, a predložio ga na drugoj, koja preduzeća očekuju “čistke”, kako se snašao u ulozi gradonačelnika i  još mnogo toga, saznajte večeras od 20 časova na Facebook stranici “Novi Glas” u emisiji NoviGlas intervju.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .