NOVI GLAS

NoviGlas Čedomir Stojanović : “Kad majstori dolaze kod domaćina u kuću, domaćin mora pripremiti teren”

Bijeljina je u proteklih 15 godina bila veliko gradilište, ako ne i najveće poslije Banjaluke. Svih tih 15 godina vladao je SDS kao stranka, a na nivou Srpske bila je druga opcija što najbolje dokazuje da je ulagano i u one opštine u kojima nisu imali vlast, rekao je odbornik DEMOS-a u gradskom parlamentu Čedomir Stojanović.

Stojanović se osvrnuo na period u kom je on obavljao mjesto pomoćnika ministra poljoprivrede za vodoprivredu.

“Ono što sam ja primijetio u vrijeme kad sam bio u Vladi Republike Srpske u Banjaluci jeste da je grad Bijeljina bio najoperativniji i u vrijeme mog mandata. Sve je išlo, laički rečeno, kao po traci. Sad smo došli u fazu da se ništa ne dešava, da sve stoji. Ja imam jednu izreku kad majstor dođe u nečiju kuću da se radi, taj domaćin mora da pripremi teren da bi se  sredstva uložila. To se i ovdje očekuje od gradonačelnika”, rekao je Stojanović.

Stojanović je, govoreći o realizaciji projekata u Bijeljini, istakao da je u prethodnom periodu urađeno mnogo.

“Imao sam sreću da sam bio šef tima za implementaciju projekata i baš ovaj Majevički obodni kanal i rijeka Janja, to se tada dogovaralo i uspio sam razumjevanjem Vlade da te projekte dovedemo u Bijeljinu, a iz Bijeljine su tada uradili sve što se od grada očekivalo da se to i završi. Realizacija projekata ne ide brzo, to je jasno, ali moramo raditi zajedno kako bismo mogli očekivati neka ulaganja”, rekao je Stojanović.

 

NoviGlas

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .