NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Tomica Stojanović : “Da se ne lažemo, da nije bilo Vučića, ne bi se ni gradio auto-put”

Svima nam je stalo da se projekti realizuju, svjedoci smo da smo u prethodnih 15 godina veliki broj projekata realizovali. Bijeljina je postala prepoznatljiva po tome, rekao je obraćajući se odbornicima gradskog parlamenta narodni poslanik Tomica Stojanović.

Stojanović je, govoreći o realizaciji projekata u Bijeljini u prethodnom periodu, istakao da se uradilo mnogo.

“Bilo je zajedničkih projekata, ne možemo reći da se nije uradilo nešto što se uradilo. Želim da na iskren način prođemo detalje i iznesemo svoje viđenje. Mislim da sam validan sagovornik jer sam učestvovao u najvećem broju projekata od 2005. do 2019. godine”, rekao je Stojanović.

Govoreći o izgradnji Autobuske stanice, Stojanović je itakao da se u taj projekat krenulo već prije deset godina.

“I tada je trebalo naći rješenje za postojeću autobusku stanicu. Mora se riješiti status sa “Semberija transportom” i potpuno sam siguran da se treba riješiti. Oni imaju pravo da zaštite i sebe i svoju djelatnost, ali se mora riješiti odnos sa njima. To će biti predmet obaveza novog gradskog rukovodstva i koliko znam, već su imali određene sastanke”, rekao je Stojanović.

Stojanović je govorio i o izgradnji autoputa Beograd – Sarajevo čija trasa prolazi kroz Semberiju.

“Da se ne lažemo, da nije bilo Srbije i Vučića, ovaj autoput se ne bi ni gradio ovdje i u ovo vrijeme”, rekao je Stojanović.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI