NOVI GLAS

“Švalerska afera decenije” : Supruga zakuvala čorbu mužu i ljubavniku – Svojom spletkom izazvala tuču zbog koje su ispadali zubi!

Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka – epilog su ovonedeljne tuče koja se dogodila u ljubavnom trouglu u Kragujevcu. Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a sve se odigralo u ulici Stojana Protića u naselju Pivara.

“Reč je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Nemačkoj, a udala se ovde u Kragujevcu”, priča sagovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik “vara” sa drugom ženom. To je, teško podnela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevernog švalera.

“Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani”, kaže izvor upućen u istragu policije.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos.

“On se nije nadao i ljubavnik ga je udario pesnicom toliko snažno da mu je zatvorio oko. I sad ima ogromnu masnicu”, detalji su ove tuče. Međutim, muž se povratio i do te mere prebio ljubavnika – da mu je izbio četiri zuba, a i sam je u tuči polomio šaku.

U trenutku kada je stigla policija tuča je još uvek trajala. Privedeni su svi zajedno. Štaviše, suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje.

Brak se raspao, a po svemu sudeći sledi dug i neprijatan sudski spor.

 

(kurir)

POSTANIMO PRIJATELJI