NOVI GLAS

“Imao je nesnosne bolove” – Glumac ispričao kako su izgledali posljednji dani Borisa Komnenića na snimanju

Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, a prije manje od mjesec dana snimio je svoju posljednju scenu.

Boris je, naime, tumačio lik Steve u seriji “Koleginice”, a njegov kolega Predrag Peđa Damjanović, koji je snimao zajedno sa njim, otkrio je da je Boris posljednjih dana imao jake bolove, prenosi Blic.

Peđa je ispričao da Komnenić nije mogao često da dolazi na snimanja zbog lošeg zdravstvenog stanja.

– Posljednje scene smo prepravili jer nije bilo šanse da dođe da snimi, prepričali smo ih, a za djelove gdje je baš morao da bude u prolazu imali smo dublera, tad je već bilo pretužno, kada vidite nekog drugog čovjeka u “Stevinom” kostimu, a svjesni ste da dubler nije zbog toga što je scena opasna po život, već zato sto je nas veliki Boris, naše omiljeno, najduhovitije, najšarmantnije “gunđalo” na svijetu, spriječen da dođe zbog nesnosnih bolova – rekao je Damjanović za Kurir.

Boris je volio TV formate podjednako kao pozorište, pa ga je publika posljednjih godina mogla gledati u mnogim popularnim serijama gdje je glumio likove koji su ostali upečatljivi.

Tako je bilo do posljednjeg daha, uprkos bolesti nije pravio pauzu. Nedavno je završio snimanje sitkoma “Koleginice” za televiziju K1. Kako saznajemo, iako je bio bolestan vjerovao je u uspeh ovog projekta i da će biti nastavka u kojem će glumiti uz Natašu Aksentijević, Borisa Milivojevića, Sašu Joksimovića, Peđu Damjanovića i mnoge druge.

Oni koji su bili na snimanju oduševila je njegova volja i enzujazam za radom, a većina njih smatra da će uloga Steve biti rame uz rame sa Guzom iz “Boljeg života”.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .