NOVI GLAS

“Samo sam jela paštetu i hljeb” – Lepa Brena imala 90 kilograma, a onda smršala na 67 kilograma

Lepa Brena, pjevačica, kad je počinjala karijeru mučila je muku sa kilogramima. Folk zvijezda je imala čak 89 kilograma, a kolega Saša Popović ju je upoređivao sa „trokrlilnim ormarom”.

Ni njoj se nije dopadao njen tadašnji izgled, pa je promijenila ishranu i pocijepala stare slike!

– Kad sam vidjela fotografije na kojima sam debela, bila sam bijesna na sebe. Sve sam ih uništila i, hvala Bogu, da ih nemam više. Tad sam dogurala do 89 kilograma! Znate koliko je to?! Tu je još malo 90, a gdje je 90, tu je i 100! – iskrena je Brena.

Pjevačica objašnjava da je jednog dana stala pred ogledalo bez odjeće i shvatila da hitno mora da smrša.

– Trebalo je da pjevam u jednom hotelu, a momci iz „Slatkog grijeha” su rekli konobaru da je došla Brena. On je prokomentarisao: „Ju, ja sam očekivao pjevačicu, a ono došla trafostanica”.

– To me je pecnulo i povrijedilo. Konobar mi je poželio dobro veče, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: „Otkad pozdravljaš trafo-stanice?” Ipak, to me je podstaklo da nešto uradim, za šest mjeseci sam smršala, sa 89 spala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti, kao i da smijem da se ugojim najviše dva kilograma – prisjeća se muzička zvijezda.

Brena smatra da je umjerenost ključ za dobru liniju i zdravlje, iako u mladosti nije imala novca za kvalitetnu ishranu.

– Dok sam studirala, jela sam paštetu i hljeb. Pila sam i mnogo jogurta da bi me zasitio, jer nisam imala večeru svaki dan. U mojim godinama čovjek nauči da ne treba ni u čemu da pretjeruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku. Ispada da ste siromašni ako ne jedete tri puta dnevno meso – priča pevačica i objašnjava kako je i dalje zgodna:

– Svako jutro kad ustanem, vježbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osjećate. Volim da pojedemi slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne pretjerujem, piše Blic.

 

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .