NOVI GLAS

Bijeljina – Petrović : “Većina neće ni kako oni hoće, žele da “čerupaju” budžet!”

” Skupštinska većina sada neće ni kako oni hoće. Kako su htjeli oktobru, sad im ne odgovara, pa bi da mijenjaju, a korona im nije nikakav izgovor za to, jer je korona bila i prošle godine”, rekao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović komentarišući povlačenje sa dnevnog reda prijedlog budžeta za ovu godinu.

Petrović je objasnio da je nedopustivo da skupštinska većina velikim brojem amandmana želi mijenjati budžet u čijem kreiranju je, kako kaže, učestvovala.

“Vi ste ga kreirali i izvolite izglasajte ga, a sad bi da ga mijenjaju, što je čisto politikanstvo. To je nedopustivo, jer žele od naroda raspoređivati i otimati novac onako kako su htjeli. Oni su sterilna i interesna grupacija sa veliikim brojem funkcija. Da su htjeli da pokažu društvenu odgovornost ne bi skidali tačke koje se tiču komunalne infrastrukture”, rekao je Petrović. 

Petrović je oštre riječi uputio i na račun same koalicije i njihovog izbornog rezultata.

“Poziva na iskrenost koalicija koja je osvojil 38 000 glasova u zbiru sedam stranaka koje su potpisali sporazum zbog kandidata za gradonačelnika, a kandidat je izgubio sa 20 500 glasova, skoro upola manje nego što je udružena koalicija osvojila. I onda govorimo o nekoj iskrenosti. To je poluiskrena koalicija jer su polovično radili i lobirali, što su rezultati i pokazali”, rekao je Petrović. 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .