NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Koalicija poručila gradonačelniku: Ne šaljite nam pojedinačne pozive, sastaćemo se zajedno

Ljubiša Petrović juče (23.02.) poslao pojedinačne pozive na sastanak članovima koalicije „Dogovor za Bijeljinu“, iz ove koalicije danas su uputili obavještenje prvom čovjeku Bijeljine, saznaje NoviGlas.

Naime, gradonačelnik je u različitim terminima pozvao sve članice koalicije na pojedinačne međustranačke razgovore o budućem djelovanju. U obavještenju koalicije navodi se da je gradonačelnik ponovo povukao isti potez kao u januaru, kada je dobio jasan odgovor.

„Podsjećamo vas da ste isto uradili i 04.01 i da smo vam sutradan zvaničnim dopisom stavili do znanja da koalicija podržava vaš poziv i spremna je razgovarati i zajedno sa Vama iznalaziti rješenja koja su u interesu svih građana Bijeljine, ali na način da sastanku prisustvuju predstavnici članica koalicije. Tada smo Vam zvanično predložili i termin održavanja sastanka, te naglasili da smo spremi sastanak održati i u drugom terminu koji vi predložite“.

U obavještenju se dalje navodi da koalicija ostaje pri istom stavu.

„Predlažemo da se ovaj sastanak održi u terminu koji Vama odgovara, uz Vaš obaještenje o terminu predstaviku ili drugom članu koalicije barem dan ranije, a najkasnije zaključno sa 28. 02.2021. godine“, stoji u obavještenju.

Iz koalicije su poručili gradonačelniku da ubuduće na pojedinačne pozive poslate odbornicima ili članovima koalicije neće odgovarati.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .