NOVI GLAS

Bijeljina – Saopštenje US Bijeljina : “Dvostruka igra gradonačelnika Ljubiše Petrovića?”

Na mejl naše redakcije stiglo je saopštenje Ujedinjene Srpske, u kom su oštro kritikovani posljednji postupci gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića. 

Tekst saopštenja prenosimo u cjelosti. 

“Saopštenje za javnost

Dvostruka igra gradonačelnika Ljubiše Petrovića ?

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović od početka svog mandata povlači kontradiktorne poteze, na šta je javnost donekle i navikla.
Iako se to dijelom može pripisati neiskustvu, posljednji u nizu poteza odaje drugačiji utisak.

Naime, danas je pompezno objavljena vijest da je gradonačelnik podnio krivičnu prijavu protiv direktora Centra za socijalni rad Milorada Sofrenića.

Međutim, javnosti je manje poznato da je gradonačelnik tokom jučerašnjeg dana (23.02.) uputio poziv na odvojen sastanak o saradnji i budućem djelovanju stranci SDS Semberija, gdje je jedan od funkcionera upravo Sofrenić. Zašto gradonačelnik poziva na razgovore i želi saradnju sa strankom protiv čijih funkcionera podnosi krivične prijave?

Čini se da mladi gradonačelnik podnošenjem krivičnih prijava samo „maže oči“ narodu, dok, u stvari, s druge strane, nastavlja sa pokušajima da odbornike Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ privuče na svoju stranu u neuspješnim pokušajima prikupljanja skupštinske većine.

Po svemu sudeći, gradonačelnik krivične prijave koristi kao sredstvo upozorenja i prijetnje protiv onih koji ne pristaju na saradnju s njim jer, da zaista misli na narod i građane, krenuo bi iz svog dvorišta i od svojih saradnika, među kojima su mnogi do juče činili vlast.

Gradski odbor Ujedinjena Srpska, Bijeljina”

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .