NOVI GLAS

NoviGlas – Na štandu TRB-a u Abu Dabiju i Nebojša Stefanović (FOTO)

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ i ove godine učestvuje na prestižnom sajmu vojne opreme IDEX  /The international defence exhibition and conference/ u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od  21. do 25. februara. Drugog dana sajma štand TRB-a posjetili su brojni visoki zvaničnici.

Među brojnim zainteresovanim za proizvode i opremu TRB-a drugog dana sajma vojne opreme našao se i ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović.

“Danas smo imali čast da ugostimo ministra odbrane Republike Srbije, Nebojšu Stefanovića na našem štandu na sajmu naoružanja i vojne opreme u Abu Dabiju – IDEX 2021”, navodi se u Fejsbuk objavi na zvaničnoj stranici kompanije.


Inače, TRB se već treći put tradicionalno predstavlja na ovoj najvećoj svjetskoj manifestaciji  naoružanja,  koja ove godine okuplja 1.300 kompanija iz više od 60 zemalja.

TRB svjetskoj javnosti predstavlja sve inovacije planirane za 2021. godinu, ali i dobro poznate, usavršene, prozvode kompanije poluautomatski pištolj “RS 9 Vampir” i upaljače za vojnu namjenu,  a posebna atrakcija biće  interaktivna prezentacija proizvoda i prezentacija u virtuelnoj realnosti.

Kompanija u kontinuitetu ulaže u sve segmente, od mašina, ljudskih resursa, do marketinga i učešća na sajmovima.

“TRB je trajno opredjeljen da ima konstantno prisustvo na regionalnom i međunarodnom tržištu i iz tog razloga u 2021. godini težište smo dali na 3 sajma, Partner u Beogradu, EDEX u Egiptu i IDEX u Abu Dabiju. I u okolnostima pandemije virusa korona intenzivno radimo, sklapaju se novi ugovori, nije otpušten nijedan radnik, a u planu su i nova radna mjesta. Konstantno radimo na unapređenju svih aspekata poslovanja firme, razvoja novih proizvoda kao i na usavršavanju naših kadrova. Učešće na sajmu u Abu Dabiju je još jedan od dokaza da kompanija TRB ne odustaje od svojih ideja i ciljeva. Uspjeli smo da se pozicioniramo u sam vrh namjenske industirije u regionu, a i šire. Upravo neprestana ulaganja u ljudske kapacitete kao i u njihovo usavršavanje su nam to i omogućili, stoga se i nećemo zadržati na trenutnom nivou nego nastaviti sa ulaganjima”, kaže generalni direktor i većinski vlasnik TRB-a Slaven Ristić.

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .