NOVI GLAS

Znate li ko je najinteligentniji srpski glumac – Ima 20 godina, IQ 156, a gledali smo ga u “Južnom Vetru”!

Mladog glumca Luku Grbića Srbija je upoznala u “Južnom vetru”, gdje je igrao Nenada Maraša i kada je prvi put stao pred kamere i to rame uz rame sa kolegom Milošem Bikovićem.

Trenutno ga gledamo u hit seriji “Tajna vinove loze” u ulozi Ivana Tomovića, gdje igra sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem. Luka ima samo 20 godina, a važi za jednog od najinteligentnijih glumaca.

Luka Grbić je član Mense, a njegov IQ je 156.

Mladi glumac je u jednom intervjuu otkrio da je na kastingu za “Južni vetar” izjavio da zna da vozi kola, ali da to nije bilo tačno. Međutim to mu se ipak nije obilo o glavu.

“Iz straha sam odgovorio da znam da vozim. Nisam osjetio težinu te svoje bezazlene laži dok nije trebalo da vozim automobil. Reditelj Miloš Avramović mi je rekao danas snimamo scenu kad vozim kola. Otišao sam brzo na internet i ukucao kako se vozi automatik. Nekim čudom to je prošlo dobro. Imao sam, na sreću, pomoć kaskadera, koji mi je rekao da se smirim” , ispričao je on jednom prilikom i dodao da je reditelj za njegovu laž saznao tek poslije snimanja i jednog intervjua.

 

(mondo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .