NOVI GLAS

Vlasnik Knez petrola zatekao lopove u kući, a sada ima spremnu nagradu za policiju – “Doniraću sav novac policiji”

“Ukoliko lopovi, koji su iz moje kuće u srijedu po podne odnijeli oko 100.000 evra i dva sata marke “roleks”, budu uhvaćeni, sav novac doniraću policiji” – rekao je Srđan Knežević, vlasnika “Knez petrola”.

On je opljačkan prije dva dana dok je bio kod majke i sestre na slavi.

– Pljačkaši su očigledno već neko vreme pratili svaki moj korak i čekali pogodnu priliku da me pokradu. Izvesno je da sam bio tipovan. Sa porodicom sam u trenutku pljačke bio kod majke i sestre, na proslavi krsne slave koju smo obeležili u krugu familije, jer mi je otac nedavno preminuo. Lopovi su preskočili ogradu i obili zadnja vrata, kako bi ušli u kuću – rekao je Knežević.

Nakon što se vratio sa slave, primijetio je haos i premetačinu u kući. Tragedija je mogla biti i veća jer je Knežević ušao u kuću dok su razbojnici još uvijek bili u njoj, ali su na sreću odmah pobjegli.

– Oni su savršeno dobro znali da nikog nema u kući. Uradili su kompletnu premetačinu, čak su iz tegli praznili kafu i šećer ne bi li našli novac. Pomerili su i sve slike sa zidova, nadajući se da se iza jedne od njih krije sef sa parama. U kući je bilo totalno rasulo. Sve je bilo pripremljeno besprekorno, a lopovi su mislili na svaki detalj. Ukradena su dva “roleks” sata i 100.000 evra, koje ću, ukoliko budu pronađeni, donirati policiji – ispričao je Knežević.

Kompletan događaj trajao je tačno 21 minut, od 17.34 do 17.55, što su zabilježile nadzorne kamere.

 

(Novosti)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .