NOVI GLAS

Najčudniji intervju – Đoković novinarima otkrio šta će prvo da uradi kad izađe iz karantina (VIDEO)

Poslije pisma koje je najbolji teniser svijeta Novak Đoković poslao svojim kritičarima u kojem kaže da je njegova namjera da pomogne igračima u Melburnu koji su u strogom karantinu pogrešno protumačena.

Nekako se čini da se situacija u medijima u Australiji poslije toga promijenila. Kritičari su utihnuli, a Novak je pobrao simpatije zbog reakcije kada su dva klinca iz Australije igrala tenis pod njegovim balkonom, ali i zbog toga kako je pričao s medijima kada je vidio da ga krišom snimaju dok trenira.

Mediji su iskoristili priliku i skroz prišli Novakovoj terasi, a on je odlučio i da se intervjuiše sa balkona, što je vjerovatno njegov najneobičniji u karijeri.

– Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, ali u isto vrijeme smo mnogo srećni u odnosu na igrače iz Melburna, jer imamo više sati koje možemo da provedemo napolju i na terenu – istakao je Novak Đoković i nastavio:

– Prva stvar koju ću uraditi u petak ujutru je da ću da trčim pravo do ovog parka i provešću tamo sat vremena – rekao je Đoković tokom razgovora sa terase sa medijima.

Takođe, oko hotela su se okupili i mnogi navijači najboljeg tenisera svijeta, koji su iskoristili priliku da ga slikaju i da takođe proćaskaju sa njim, pošto je bio veoma raspoložen.

Zanimljivo je da je Novak intervju sa terase ugovorio tako što je novinarima rekao da će ih pozvati na broj koji su zapisali, kako bi mogao da im se javi da duže popričaju.

– Šta kažete na ovo, pozvaću vas na taj broj tu – rekao je Novak, a iza kamere se od strane novinara čulo oduševljeno – da, prenosi Blicsport.

 

 

 

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .