NOVI GLAS

NoviGlas I to je moguće u Bijeljini – Radnica za odlazak u penziju od poslodavca dobila stan! (VIDEO)

Dok se većina radnika ne može pohvaliti dobrim poslodavcima, Desa Modraković iz Bijeljine kaže da ima šefove iz snova. Ona je od svog dugogodišnjeg poslodavca, kao poklon za odlazak u penziju, dobila – stan!

Nakon što je u građevinskoj firmi iz Bijeljine provela 18 godina i navršila punih 40 godina radnog staža, Desu je dočekalo iznenađenje.

“Kolege su me lijepo ispratile posljednjeg radnog dana, pripremili posluženje, poklonili mi sat, ali kada su mi poslodavci rekli da mi poklanjaju stan, to je za mene bilo ogromno iznenađenje“, kaže za NoviGlas Desa čiji je posao bio rad na pripremnoj dokumentaciji za izgradnju stambenih objekata.

Ovakav gest neobičan je za današnje vrijeme, ali i za današnje uslove, dodaje Desa. Stan je u izgradnji i u toku su završni radovi, a Desa ističe da je to “jedan od najljepših stanova koji su ikada projektovali”.

“Još se nismo odlučili ko će živjeti u stanu. Imam kuću, a za stan ćemo da vidimo, tek ćemo se u porodici dogovoriti”, kroz osmjeh priča baka Desa.

Iz kompanije “Tehnika inženjering” kažu da je Desa bila stub njihove firme i da je poklon zaslužen.

“Ona je mnogo pružila našoj firmi, bila je izuzetno dobar radnik i  stub naše firme. Nesebično je dijelila znanje sa ostalim kolegama i mi kao poslodavci bili smo dužni da to cijenimo, prepoznamo i nagradimo”, kažu iz “Tehnika inženjeringa”. 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI