NOVI GLAS

Arapski princ nudi 10 miliona reperu za noć s njegovom ženom!

Javni prikaz “finansijskih poteškoća” američkog repera Kanje Vesta donelo mu je neočekivanu ponudu mladolikog sina i naslednika saudijskog kralja Salmana, princa Mohameda. Ponuda je krajnje jednostavna – 10 miliona dolara za noć sa Kim Kardašijan.

Kontroverzni reper Kanje Vest, objavio je da ima 53 miliona dolara ličnog duga, te je zatražio pomoć od Marka Zakerberga, osnivača Fejsbuka.

Kanje mu je tražio milijardu dolara da bi nastavio da se bavi umetnošću. Takođe je rekao da bi bio spreman da prihvati novac i od Guglovog Lerija Pejdža ili bilo kog drugog bogatog dobrotvora. Iako poznati milijarderi nisu odgovorili na njegov poziv, Princ Muhamed jeste.

“Ne zanima me uopšte njegova muzika ili odeća, ali njegova supruga je blago od neprocenjive vrednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara ili više da provedem jednu noć s njom”, rekao je Princ medijima.

Ni Kanje Vest ni Kim Kardašijan još nisu reagovali na ponudu, koja je već izazvala burne reakcije raznih feminističkih organizacija.

U intervjuu za CBS, portparolka Ženske mreže, Džejn Ostin, nazvala je ovu ponudu “uvredom za žene širom sveta”, rekavši da pokazuje kako se žene i dalje tretiraju kao predmeti u određenim delovima sveta. Nacionalna organizacija za žene čak je pozvala na protest, koji će se održati ispred saudijske ambasade u Vašingtonu, u subotu.

 

(nova.rs)

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .