NOVI GLAS

Semberac postaje selektor Srbije – Ništa od Milojevića i Domeneka, na klupu sjeda bivši trener Partizana

U ponedjeljak je sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kojoj će glavna tema da bude izbor nasljednika Ljubiše Tumbakovića. Po svemu sudeći iskusni stručnjak je završio misiju na klupi “orlova”.

Predsjednik FS Beograda Marko Pantelić dobio je zadatak da predloži novo rješenje, a prethodnih mesec dana razgovarano je sa nekoliko trenera. Kada se podvuče crta jasno je da palicu neće da preuzme Vladan Milojević koji ostaje na klupi Al Ahlija. Svoju ulogu neće da mijenja sportski direktor Vladimir Matijašević, tako je stavljena tačka na priču o bivšem treneru Crvene zvezde zbog sukoba tokom njihovog zajedničkog rada u Čukaričkom.

Klubove imaju Veljko Paunović i Slaviša Jokanović, pričano je sa Ivicom Jovanovićem i Rajmonom Domenekom. Ipak, strategija je da domaći stručnjak bude na kormilu i u ozbiljnu trku ušao je, kako MaxBet sport saznaje, Savo Milošević.

Proslavljeni reprezentativac, koji je upisao u dresu nacionalnog tima 102 utakmice i postigao je 37 golova, napustio prije nekoliko mjeseci klupu Partizana. Izgleda da se trka zahuktava, a uskoro se čeka kapetan broda u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Kvalifikacije startuju krajem marta.

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI