NOVI GLAS

Sjajan start KK Radnika – Radovanović: Cilj je Premijer liga i afirmacija mladih igrača!

Košarkaši Radnika zadržali su maksimalan učinak u prvenstvu Republike Srpske. Oni su na gostovanju savladali Prijedor 70:62.

Tako je tim Vladimira Radovanovića došao do šeste pobjede u isto toliko kola.

– Iskreno očekivao sam dobar start, ali ne baš maksimalan učinak. Posebno jer nijedan meč nismo odigrali kompletni. Ali, igramo dobro i posebno me raduje napredak mladih igrača. Napravili smo dobar spoj mladosti i iskustva. Imam u timu samo pet seniora ostalo su naši mladi košarkaši. Kroz pripreme sam vidio da imamo kvalitet i to sad pokazujemo na parketu. Imali smo veliku pauzu zbog korone koja je ostavila traga na našoj igri, ali sad se ekipa opet diže i sve smo spremniji – istakao je Radovanović.

Bijeljinski tim želi da ove sezone izbori plasman u elitni rang.

– Sigurno je da nam je to glavni cilj. Pored toga moja velika želja je da kroz ligu Republike Srpske što više afirmišem naše mlade igrače i da “stvorimo” dva do tri naša domaća igrača. Oni za sad pokazuju zaista napredak, vredni su na treninzima i to je ono što me raduje. Takođe , ranije sam pokrenuo mlađe kategorije, klub je nastavio puno da radi sa mlađim kategorija i to donosi rezultat – istakao je Radovanović.

 

(srpskainfo)

POSTANIMO PRIJATELJI