NOVI GLAS

Nova previranja u DNS – Nešić smijenio tri potpredsjednika, Popović odgovorio predsjedniku stranke

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić danas je smijenio tri potpredsjednika stranke. Kako je ATV-u potvrđeno, smijenjeni su Đorđe Popović, Ognjen Tadić i Dragomir Jovičić.

Prethodno je Đorđe Popović za ATV poručio da pojedinim aferama predsjednik stranke, Nenad Nešić pokušava da ga diskredituje s ciljem da bi zadržao većinu u Predsjedništvu.

“Jedan od načina da se održi na mjestu predsjednika DNS-a je smjena neposlušnih potpredsjednika, kako bi ga pozicija predsjednika DNS-a zaštitila od nadolazećih istražnih radnji i onih koje se uveliko vode protiv njega u nadležnim tužilaštvima”, poručio je Popović za ATV.

Danas je objavljeno da je novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini Savo Popić podnio krivičnu prijavu protiv Popovića zbog prijetnji upućenih telefonom.    

Popović sve ovo demantuje i poručuje da na ovaj način predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da ga diskredituje.

“Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da me diskredituje, kako bi imao razlog za moju smjenu sa mjesta potpredsjednika stranke, sa ciljem da zadrži većinu u Predsjedništvu, koja je dovedena u pitanje. Jedan od načina da se održi na mjestu predsjednika DNS-a je smjena neposlušnih potpredsjednika, kako bi ga pozicija predsjednika DNS-a zaštitila od nadolazećih istražnih radnji i onih koje se uveliko vode protiv njega u nadležnim tužilaštvima”, poručio je Popović za ATV.

 

(atv)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .