NOVI GLAS

Užas u Šapcu – Javna kuća u restoranu : Djevojkama oduzimali dokumenta, pa ih tjerali na prostituciju

Supružnici V. G. (57) i E. G. (49), vlasnici kafane i motela u Majuru kod Šapca, kao i njihov konobar N. O. (41), uhapšeni su zbog sumnje da su organizovali prostituciju.

Kako je saopšteno iz MUP, osumnjičeni se terete za trgovinu ljudima.
– Sumnja se da su duže vrijeme, koristeći teške životne prilike žena, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja koristi – navodi se u saopštenju, u kom je istaknuto da je akcija sprovedena u saradnji šabačke i beogradske policije i šabačkog Višeg tužilaštva.

Policija je upala u motel u noći između petka i subote i zatekla devojke i mušterije tokom seksualnog odnosa.

– U lokalu su bile četiri žene i tri muškarca, korisnika seksualnih usluga – kažu iz policije i dodaju da je obavljen pretres stambeno-poslovnog kompleksa: – Oduzeto je 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara.

Žitelji Majura kažu da je javna tajna da se u tom lokalu odvija prostitucija, a da je navodno organizator svega uhapšena E. G., koju zovu Madam Stela i koja je rodom iz Rumunije. – Pronalazila je devojke koje su živjele u bijedi. Navodno im je uzimala dokumenta, a neke je i tukla.

Nije im davala da jedu ako bi se bunile. One su bile u njenoj milosti ili nemilosti – kažu žitelji i dodaju:

– Kada bi “potrošila” i izrabila devojke, dovodila bi nove. Prostitutke su bile uredne i sređene. Konobar ih je vozio kod frizera, manikira, na depilaciju. Kupovala im je i seksi veš – kažu sagovornici i dodaju da je uhapšeni muž Madam Stele bolestan i da joj je zato poslednjih godina konobar N. O. pomagao.

(kurir)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .