NOVI GLAS

Bijeljina – Petrović o smjenama u Gradskoj upravi, revanšizmu i čestitki Miće Mićića

Da li će biti blokada i kakve nas promjene očekuju nakon odlaska Miće Mićića sa čela Bijeljine komentariše njegov nasljednik, novoizabrani gradonačelnik dr Ljubiša Petrović. On je u izjavi za BHT 1 rekao da je spreman za saradnju i rad sa svima.

„Moja spremnost nije nijedne sekunde upitna, sačekaćemo zvanične rezultate CIK-a. Kao narodni gradonačelnik ću da radim u interesu svih građana. Političkog revanšizma s moje strane neće biti, svi koji stručno i savjesno obavljaju svoj posao u Gradskoj kući to će činiti i ubuduće“,kaže Petrović.

“Neću dijeliti buduće saradnike. Uvažavajući njihove diplome i sposobnost, uvažavam i njih. Neophodno je sačuvati dostojanstvo, narod želi bolju svakodnevnicu, učiniću da im to gradska uprava obezbijedi“, dodao je on. 

Mićić mi je čestitao na pobjedi u „četiri oka“

Komentarišući prijateljsku kafu sa odlazećim gradonačelnikom Mićićem, Petrović kaže da je time ispunio predizborno obećanje, da se sastane sa protivkandidatima.

„Mićić mi je čestitao na pobjedi, kratko se osvrnuo na svoj prethodni rad u vođenju Grada Bijeljina i pozitivnom ocijenio predizbornu kampanju, koja je sa obje strane vođena bez otrovnih strelica“, ističe novoizabrani gradonačelnik.

Na kraju Petrović najponosnije ističe da ovo nije niti njegova pobjeda, niti SDS-a i PDP-a, čiji je bio kandidat, “ovo je pobjeda naroda koji je sa velikom odlučnošću, u pandemijskim uslovima, izašao na izbore i pokazao svoj stav”. Kako kaže, do kraja mjeseca očekuje zvanične rezultate i potrebne sertifikate, a primopredaja dužnosti mogla bi biti sredinom decembra.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .