NOVI GLAS

Odbornički kandidati SNSD-a razgovarali sa mještanima nekoliko semberskih sela

U skladu sa epidemiološkim mjerama, jedan broj odborničkih kandidata SNSD-a, obišao je nekoliko sela u sjevero-istočnom dijelu Semberije, gdje su razgovorali sa mješatanima o aktuelnim problemima.

U manjim grupama, kandidati su od mještana Trnjaka, Međaša, Ostojićeva, Dazdareva i susjednih sela, saznali kako se živi na selu i koje ih muke muče.

„Mi sa ovim ljudima imamo dobru komunikaciju i razumijemo njihove probleme, a spremni smo da im pomognemo kako bi se stvorili adekvatni uslovi za život“, rekao je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD-a i podsjetio na najbitiniji projekat.

“Kroz ovih nekoliko sela prolazi trasa budućeg auto-puta i mi smo zadovoljni što je eksproprijacija završena i što projekat može da krene uskoro. Pomenuta investicija će značajno podići kvalitet života na ovom području. Mogu da obećam da će u ovom dijelu Semberije biti još značajnih projekata , a poseban akcenat ćemo staviti na poboljšanje uslova za djecu školskog i predškolskog uzrasta i podršku poljoprivrednoj proizvodnnji“, poručio je Ćorić prilikom razgovora sa mještanima Trnjaka.

Mještanima nekoliko semberskih sela, predstavili su se i kandidati Cica Pejić, Milka Đukanović i Boriša Ivanić, koji potiču sa tog dijela Semberije. Oni su ukazali da je najveći problem u ovim selima odlazak mladih u grad i da će se kao budući odbornici, zalagati za stvaranje uslova za ostanak mladih na selu.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI