NOVI GLAS

Nova odluka Štaba – Kraće radno vrijeme ugostiteljskih objekata!

Ministarka trgovine i turizma RS Suzana Gašić rekla je da situacija nalaže preduzivmanje mjere za zaštitu građana, pa je štab usvojio izmjenu zaključka kojom definišemo da je rad svih ugostiteljksih objekata u Srpskoj ograničen na period od 6 do 22 časa.

Želimo preventivno da djelujemo na dalje širenje virus u zajednici, da skrenemo pažnju javnosti da moramo odgovornim ponašanjem da spriječimo širenje virusa, rekla je Gašićeva.

Ona je istakla da Vlada ne želi da donosi rigoroznije mjere.

– Ne želimo da donosimo nikakve restriktivnije mjere. Sve je doneseno u najboljoj namjeri. Ova mjera se odnosi na narednih sedam dana, nakon toga ćemo opet ocijeniti cjelokupnu situaciju.

– Skupljanja ograničite molim vas na ona neophodna, držite distancu, nosite maske. Moramo svi da se pridržavamo kako bismo doprinijelo boljoj budućnosti, ne želimo da dođemo u situaciju da moramo da donosimo rigoroznije mjere već da na ovaj način poboljšamo situaciju u narednom periodu – istakla je.

Suzana Gašić dodaje da se dodatne mjere razmatraju i biće pomoći za privredne subjekte.

– Ne želimo da dođemo u situaciju da obustavljamo rad ugostitelja i hotelijera i ne smije više doći do zatvaranje privrednih subjekata i svi tome možemo doprinijeti – rekla je ona.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .