NOVI GLAS

Dodik oštro o DNS-u : Zloupotreba položaja, zgrtanje para… (VIDEO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da poštuje odluku DNS-a da izađe iz koalicije, ali da ta odluka neće uticati na trenutnu poziciju Vlade Srpske.

Dodik je istakao da mnogi članovi DNS-a najavili da će ostati privrženi koaliciji, ali da će sve biti jasno nakon večerašnjeg sastanka lidera koalicije na kojem će se analizirati odluka DNS-a da istupi iz vladajuće koalicije u Republici Srpskoj i na niovu BiH, a koji će biti održan u Banjaluci u 19 časova.

– Na sastanak je pozvan i gospodin Nešić, ali ne znam da li će doći – rekao je Dodik.

Dodik je rekao da će prvo obaviti telefonski razgovor sa Nešićem kako bi mu rekao da nije pristojno da pripisuje neke stvari drugima koje DNS-u, kako je rekao, već “leže na leđima”.

 Priča o gramzivosti, zloupotrebi položaja, zgrtanju para… Ako je neko sinonim za takve stvari, to je onda DNS iz Istočnog Sarajeva. Tamo su uzimali sav monopol od “Puteva” i mnogi časni ljudi iz te stranke od toga nisu imali nikakve koristi – kaže Dodik.

Vrijeme za obračun DNS-a sa tom grupom je bio kada su, kako je rekao, šutali novac na nekom veselju, ali dodao je, to tada nije urađeno.

– Ima jedna narodna izreka: Možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš – naglasio je Dodik.

 

(rtrs)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .