NOVI GLAS

Semberija – Odbornički kandidati SNSD-a posjetili Gornji Brodac

U nastavku izborne kampanje, odbornički kandidati SNSD-a, posjetili su seosko domaćinstvo Cice Pejić u semberskom selu Gornji Brodac. Tom prilikom, kandidati su ukazali na značaj ovog sela i njegovih mještana.

–  „Ovo je jedno od sela gdje je intenzivna poljoprivredna proizvodnja i njegovi poljoprivrednici zanačajno participiraju u podsticajima Vlade Republike Srpske. Na nama je da učinimo još pozitivnih pomaka u ovom selu i život učinimo što lakšim, te stoga podržavam inicijativu da se za djecu mlađeg uzrasta formiraju igraonice i stvore savremeni uslovi za razvoj najmlađih“, izjavio je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste SNSD.

Obdornički kandidat Danijela Đukin je podsjetila na slavnu tradiciju sela Brodac i pozvala građane da podrže SNSD.

–  „Hajde da se okupimo za sva žitna polja, za našu ravnicu i da othranimo još mnogo doktora nauka, profesora i okupimo se za naše vrijedne domaćine, za naše bročane, semberce i sve u Republici Srpskoj“, poručila je Đukin.

Zlatan Lazarević, kandidat za odbornika je podsjetio da je Brodac svojevremeno nastradao u poplavama i da je Vlada RS značajno pomogla da se selo revitalizuje.

–  „Ovdje su vrijedni i pošteni domaćini i nakon pobjede SNSD-a, učinićemo sve da i sa lokalnog nivoa pomognemo vrijedne domaćine i da mještanima ovog sela vratimo nadu u bolje sutra“, naglasio je Lazarević.

Domaćin skupa i odbornički kandidat Cica Pejić je izrazila veliko zadovoljastvo što je dobila šansu da ugosti svoje kolege sa liste.

–  „Okupili smo se da čujemo naše kandidate, ali i mještane koji su ukazali na svoje probleme i samo zajedničkim radom, možemo doći do najboljih rješenja“, istakla je Cica Pejić, kandidat za odbornika Na listi SNSD.

 

 

 

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI