NOVI GLAS

Ubistvo ispred TC “Ušće” – Žrtva već bila na meti ubice, napadač mu ispalio dva hica u glavu!

Na parkingu ispred tržnog centra na Novom Beogradu danas oko 16 sati teško je ranjen Aleksandar Šarac (35), saznaje Blic.

Prema prvim informacijama, radi se o sačekuši. Kako se saznaje, Aleksandar se kretao ka svom automobilu kada mu je, za sada nepoznati napadač, ispalio dva hica u glavu. On je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

Aleksandar Šarac već je bio na meti profesionalnog ubice kada je 5. januara 2019. došlo do pucnjave na Banovom brdu kada je greškom ubijen Nebojša Marković, njegov zet. Tog dana Aleksandar je trebalo da krene na trening kao što to obično čini u to vrijeme, međutim ubica ga je zamijenio sa zetom Nebojšom.

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ove pucnjave. U toku je uviđaj i intenzivna pretraga terena u okolini tržnog centra, a policija je blokirala i tržni centar i obavlja pretrese.

Na snazi je policijska akcija “Vihor” u potrazi za izvršiocem, a Novi Beograd je praktično blokiran.

Kasnije se saznalo da je Aleksandru za petama bio profesionalni ubica Čaba Der, odgovoran za više ubistava širom svijeta. Der se nalazi u zatvoru u Mađarskoj, piše Blic.

 

(srpskainfo)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .