NOVI GLAS

NoviGlas – “TRB Bratunac” započeo saradnju i sa kompanijama iz Srbije (FOTO)

Kompanije Tehnički remont Bratunac /TRB/ i Green power turbine systems /GPTS/ doo Beograd potpisale su ugovor o saradnji na zajedničkim projektima i nastupima na trećim tržištima.

Ovim ugovorom odlična poslovna saradnja dvije izvozno orijentisane kompanije namjenske industrije je konkretizovana i obuhvata kreiranje i realizaciju zajedničkih projekata. Prvi zajednički posao biće realizovan u novom pogonu TRB-a u Bratuncu „Iskra“ koji radi punim kapacitetom.


Za TRB ovaj ugovor je značajan jer je prvi ugovor sa nekom kompanijom iz Srbije. Njegovim potpisivanjem, Green power turbine system više neće biti samo kupac proizvoda TRB-a nego i partner na trećim tržištima, kao i na budućim sajmovima.

I TRB i Green power turbine systems konstantno ulažu u mlade i profesionalne kadrove inženjere i tehničko osoblje koji se znanjem i inovacijama bori na surovom međunarodnom tržištu. TRB i u okolnostima pandemije virusa korona intenzivno radi, sklapaju se novi ugovori, nije otpušten nijedan radnik, a u planu su i nova zapošljavanja.

Ugovor o saradnji dvije kompanije potpisali su 15. oktobra u prostorijama TRB-a u Bratuncu direktor Green power turbine systems Slobodan Petković i izvršni direktor za podršku TRB-a Marko Mrkajić.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .