NOVI GLAS

Bijeljina – Stanje u Kovid bolnici : Jedno lice preminulo, još dvoje životno ugroženo!

“Na dan 17.10.2020. u Kovid bolnici hospitalizovano je 16 bolesnika. Dvoje je na respiratoru, od kojih je jedno intubirano, a jedno na neinvazivnoj mehaničkoj potpori. Njihovo stanje je izrazito teško i životno su ugroženi”, saopštili su danas iz bijeljinske Bolnice “Sveti Vračevi”.

Većina oboljelih je sa teškom kliničkom slikom i zahtijevaju kiseoničku potporu. Nažalost, u protekla 24 sata jedna osoba je preminula od posljedica COVID-19, a radi se o muškoj osobi, starije životne dobi, sa brojnim komorbiditetima.

U toku jučerašnjeg dana evidentirana su tri prijema u Kovid bolnicu. U protekla 24 sata u Bijeljini su registrovana četiri nova slučaja infekcije korona virusom.

“Da bismo spriječili drastično pogoršanje epidemiološke situacije, apelujemo na sve da se striktno pridržavaju propisanih mjera zaštite (nošenje zaštitnih maski, fizička distanca i dezinfekcija ruku), kao i da se izbjegavaju veća okupljanja u zatvorenom prostoru koja povećavaju rizik za širenje virusa korona. Budimo društveno odgovorni!”, kaže se u saopštenju Bolnice “Sveti vračevi”. 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .