NOVI GLAS

Bijeljina – KK “Radnik” spreman za novu sezonu : Večeras dočekuju Sutjesku!

Prvo kolo regularnog dijela prvenstva košarkaške lige RS na programu je danas. Bijeljinski Radnik dočekuje ekipu Sutjeske iz Foče. Kakva atmosfera vlada među igračima i šta se od nove sezone očekuje?

Trener KK „Radnik“ Vladimir Radovanović kaže da je spremnošću svojih igrača zadovoljan, a kao najviši cilj posebno ističe plasiranje Radnika u premijer ligu BiH.

„ Cilj jeste plasman u premijer ligu, u prvom kolu nam dolazi Sutjeska iz Foče. Već se znamo, igrali smo mnogo utakmica i sportski smo prijatelji. Međutim, i ovu kao i sve ostale utakmice idemo na pobjedu”, kaže Radovanović.

Optimistični su i nakon pripremnog perioda igrači KK „Radnik“, vjeruju u pobjedu, i pored toga što će usljed poštovanja epidemioloških mjera meč biti odigran bez publike.

“Imali smo zaista jako dobre pripreme atmosfera je bila dobra, nije bilo povreda tako da smatram da je najbolje moguće odrađen ovaj pripremni period. Mi na našem terenu uvijek idemo na pobjedu, iako će nam biti teško jer neće biti naših navijača“, sa sigurnošću tvrdi i Milan Kajmaković igrač KK “Radnik” Bijeljina.

Prema riječima predsjednika KK „Radnik“ Mladena Petrovića klub trenutno ima sve sekcije, kostur prošlogodišnje ekipe je zadržan uz dovođenje jednog igrača iz Srbije na poziciji organizatora igre.

“Okosnica ekipe je ostala ista. Ove godine smo se opredijelili za naše domaće igrače i za domaće trenere. Jer po prvi put u skorijoj istoriji Radnik ima sve selekcije, od predpionira do seniora i pokušavamo da napravimo sistem koji će nam donijeti rezultate u nekoj bližoj budućnosti”, kaže Petrović.

Inače, KK „Radnik“ će iduće godine obilježiti 60 godina svog postojanja, čme se svrstava u jedan od rijetkih klubova u regionu koji ima toliku tradiciju.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .