NOVI GLAS

Rekordan broj zaraženih u Srpskoj, Bijeljina ponovo pri vrhu liste

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. apostol Luka u Doboju izvršeno je testiranje laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona potvrđen je kod 242 osobe u Republici Srpskoj.

Radi se o 133 muškarca i 109 žena od kojih je 53 mlađe, 159 srednje i 30 lica starije životne dobi.

Iz Banjaluke su 43 lica, 23 iz Pala, 20 iz Istočnog Novog Sarajeva, 19 iz Istočne Ilidže, 17 iz Zvornika, 15 iz Bijeljine, 11 iz Laktaša, po deset iz Trebinja i Šipova, devet iz Prijedora, osam iz Nevesinja, sedam iz Sokoca, po pet iz Srpca i Čelinca, po četiri iz Kotor Varoši i Foče.

Po tri zaražene osobe su iz Kozarske Dubice i Novog Grada, po dvije iz Bileće, Vlasenice, Gradiške, Dervente, Kneževa, Milića, Mrkonjić Grada, Oštre Luke i Teslića, te po jedno lice iz Bratunca, Doboja, Istočnog Starog Grada, Lopara, Modriče, Novog Goražda, Ribnika i Rudog.

Od virusa korona u Srpskoj su se do sada oporavila 7.332 lica, a preminula su 334 lica.

Do sada je u Srpskoj potvrđen 11.154 slučaj virusa korona, a testirano je 88.364 lica.

U protekla 24 časa prijavljena su dva smrtna slučaja. Riječ je o muškaracima starije i srednje životne dobi iz Šipova i Petrova.

 

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .