NOVI GLAS

SNSD Ugljevik obilježio početak kampanje – Tasovac: Vrijeme je za promjene

OO SNSD Ugljevik početak izborne kampanje obilježio je lijepljenjem prvog plakata. Iz ove stranke poručeno je da je vrijeme za promjene u podmajevičkom kraju.

Ugljevički SNSD ove godine oko sebe okupio je široku koaliciju koju, pored ove stranke, čini još sedam političkih partija, rekao je Milutin Tasovac, kandidat za načelnika opštine Ugljevik.

“Naš cilj je da 16. novembra, jutro nakon izbora, slavimo pobjedu ovdje u Ugljeviku. Za to postoji mnogo razloga. Velika većina naroda podržava našu široku koaliciju i očekujemo apsolutnu pobjedu”, rekao je Tasovac.

Prema njegovim riječima, dvadesetogodišnja vladavina SDS-a u Ugljeviku na čelu sa odlazećim načelnikom Vasilijem Perićem, učinila je da Ugljevik tapka u mjestu.

“Zaslužni su jedino za to da opština koja ima najveći budžet po glavi stanovnika ima zaostajanje i tapkanje u mjestu u svim i segmentima, počev od privrede, preko zapošljavanja, sporta, do kulture i socijalnih davanja, poljoprivrede i svih ostalih segmenta. Mi smo tu, imamo plan i program za naredni četvorogodišnji period, gdje ćemo sigurno da promijenimo te stvari”, poručio je Tasovac.

Kako je rekao, široka koalicija predvođena SNSD-om u Ugljeviku ima još jednu prednost, a to je konekcija i saradnja sa Vladom Republike Srpske i republičkim organima.

“To lokalna vlast za ovih 20 godina nikada nije imala. Ta prednost će sigurno donijeti boljitak  grđanima Ugljevika.  Siguran sam da će Ugljevičani to prepoznati i da će 15. novembra glasati za Milutina Tasovca i za široku koaliciju”, poručili su iz OO SNSD Ugljevik. 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI