NOVI GLAS

SNSD Bijeljina počeo kampanju – Očekujemo dvocifren broj mandata!

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Bijeljini očekuje osvajanje 10 od 31 odborničkog mandata, izjavio je nosilac odborničke liste Nedeljko Ćorić na otvaranju izborne kampanje.

On je naveo da je lijepljenje prvog plakata na trgu ispred Gradske uprave simboličan početak izborne kampanje pod sloganom “Okupljanje za Srpsku”, jer za Gradski odbor SNSD Bijeljina kampanja traje svaki dan u borbi da se unaprijedi život građana Bijeljine i cijele Republike Srpske.

“Posvećeni smo svakom zadatku ka tom cilju i svakom čovjeku, a kampanju ćemo iskoristiti da predstavimo politički program SNSD-a i buduću lokalnu politiku u Bijeljini”, istakao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, snaga SNSD-a je u okupljanju svih važnih političkih faktora u gradu oko namjere da se Bijeljina unaprijedi u svim sferama života.

“Mi ćemo na lokalnim izborima spektakularno pobijediti političke protivnike, ostvariti ubjedljivu pobjedu i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miću Mićića, pobijedićemo za Republiku Srpsku”, poručio je Ćorić.

Na lokalnim izborima u Bijeljini 15. novembra učestvuje 85 političkih subjekta, za funkciju gradonačelnika bore se tri kandidata, a na biračkom spisku je 109.000 građana. 

 

 

 

(srna)

POSTANIMO PRIJATELJI