NOVI GLAS

GO DEMOS Bijeljina ozvaničio početak kampanje : “Bez dileme!”

GO DEMOS Bijeljina je za predstojeće izbore ponudio raznoliku listu koju čine uspješni i ostvareni ljudi. Na listi je i više od 20 mladih ljudi od kojih većina po prvi put izlazi na izbore. Iz ove stranke su, obilježavajući početak izborne kampanje, poručili da će se boriti za građane i privredni razvoj.

Potpredsjednik DEMOS-a i predsjednik GO ove stranke u Bijeljini Milan Dakić pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore i poručio da će DEMOS voditi fer kampanju.

“Mi u DEMOS-u znamo da se može baviti politikom a da se ne napadaju drugi. Ne bavimo se tuđim problemima, nego sobom i našim sugrađanima koji vjeruju u nas. Želim da zamolim naše sugrađane da izađu na izbore u što većem broju, da podrže DEMOS, a mi ćemo to povjerenje sasvim sigurno opravdati. Bez dileme”, poručio je Dakić.

On je istakao da su očekivanja DEMOS-a na predstojećim lokalnim izborima osvajanje četiri odbornička mandata io ko 7900 glasova.

“Mislim da su ta očekivanja realna jer naši kandidati i članovi imaju rezultate iza sebe, a uz to, imaju snagu, volju i kapacitet da ostvare još bolje rezultate”, istakao je Dakić.

Predsjednik Regionalnog odbora ove stranke Čedomir Stojanović poručio je okupljenima da je osnovni akcenat u kompletnom radu DEMOS-a privredni razvoj.

“Naš fokus je privredni razvoj, i grada Bijeljina i Republike Srpske i svih lokalnih zajednica. To ćemo raditi i kroz kampanju, a želja nam je, da kada dobijemo povjerenje građana, svoju stranku predstavljamo na način da ćemo raditi na unapređenju privrednog ambijenta.  Želimo da stvorimo bolje uslove. Da karta za Evropu ne bude u jednom nego u dva smjera”, istakao je Stojanović.

Bijeljina – Konferencija za medije DEMOS-a povodom početka izborne kampanje

Posted by Novi Glas on Friday, October 16, 2020

Slađana Jokanović, najmlađi kandidat na listi poručila je da je krajnje vrijeme da mladi preuzmu inicijativu.

“Ponosna sam na DEMOS što je prepoznao i podržao mlade. Naš zadatak je da se borimo za budućnost Bijeljine i zato i kažemo Bijeljina prije svega. Demos je stranka otvorenih vrata i svi su nam dobrodošli”, poručila je najmlađa kandidatkinja na listi.

 

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .