NOVI GLAS

On je vaspitač u vrtiću, da li biste decu ostavili njemu na čuvanje?

Skoro svaki centimetar njegovog tela je tetoviran, uključujući oči i jezik. Sada ga je strast za oslikavanjem svog tela koštala posla u pariskom vrtiću nakon žalbe jednog od roditelja.

Silvan Elen, za kojeg se veruje da je najistetoviraniji čovek u Francuskoj, definitivno ne izgleda kao uobičajeni vaspitač u vrtiću. Pre bi mogao da prođe kao stripski negativac.

 

View this post on Instagram

 

Exclusive shots from another amazing 🤯 video 🎥 by the gifted @jimwinter.paris 🎬 by @paulgreen_photographer 📸 For @misstattoofrance #2019 💃🏻💃🏿💃 At @domaine.dampierre 🏰 Video already available on @jimwinter.paris 🎞️💥 Starring ➡️ @freakyhoody 👽🤡 #wethepeople #versus @davidmichigan 💪🏻 the #king 👑 ; #whowillwin ?! 💣😁☠️ (Who needs costume & make up anyway? 😁) #freakyhoody #davidmichigan #jimwinter #misstattoo #france #misstattoofrance #misstattoo2019 #misstattoofrance2019 #domaine #dampierre #tattoo #tattoos #tattooed #ink #inked #tatouage #tatouages #tattooedmodels #tattooedmalemodels #tattooedman #pinups #girls #ladies #beautycontest #women

A post shared by ▼▴ Sylvain ▴▼ (@freakyhoody) on

Tridesetpetogodišnjak, međutim, kaže da je ostvario dobar odnos sa decom i njihovim roditeljima, kada su prevazišli početni šok prvog susreta s njim.

Ipak, nisu ga svi prihvatili.

Jedan od roditelja uložio je žalbu protiv Silvana u ime svog trogodišnjeg deteta, koje nije bilo u njegovoj grupi.

Roditelj je naveo da je njegovo dete imalo noćne more nakon što je u hodnicima videlo istetoviranog vaspitača.

Silvanu je nakon toga rečeno da može da vaspitava samo stariju predškolsku decu, od šest do osam godina.

„Žao mi je što su se odlučili na takav korak“, rekao je Elen.

U obrazovnom komitetu su odlučili da ne treba da vaspitava i uči decu u vrtiću, jer u tom uzrastu mogu da se uplaše njegovog izgleda.

 

 

(rts)

POSTANIMO PRIJATELJI