NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Ovo su očekivanja bijeljinskog SNSD-a na lokalnim izborima (VIDEO)

SNSD u Bijeljini ima jasan cilj na predstojećim lokalnim izborima. Naš cilj je 15 000 glasova, ali i više, rekao je lider bijeljinskog SNSD-a Nedeljko Ćorić.

S obzirom da trenutno u parlamentu imaju osam odbornika, očekuju još bolji rezultat i osvajanje deset odborničkih mjesta.

“Broj odbornika će zavisiti od više faktora, između ostalog, od izlaznosti i cenzusa, zavisi koliko će stranaka preći cenzus. Ono sa čime bi mi bili zadovoljni je broj odbornika veći od osam. Već sada je sigurno da imamo osam, ali očekujemo deset i kretaćemo se ka tom broju”, rekao je Ćorić. 

On je, odgovarajući na pitanje novinara o očekivanjima od predstojećih izbora, rekao da je to ambiciozan cilj, ali da za takva očekivanja imaju osnova.

“SNSD je najozbiljnija politička stranka koja ima kapacitet i koja će sigurno nakon ovih izbora biti odlučujući faktor vlasti u Bijeljini. Mi smo spremni da nosimo i preuzmemo tu odgovornost i spremno dočekujemo izbore”, rekao je Ćorić.

Kada je riječ o formiranju vlasti nakon izbora, očekivanja su sljedeća:

“Zasigurno je da ćemo mi sa našim koalicionim partnerima napraviti jednu stabilnu skupštinsku većinu, jednu stabilnu situaciju u našem gradu i u skladu sa tim, realizovati sve ciljeve i projekte”, rekao je Ćorić i pozvao građane da sve ideje, sugestije i prijedloge koje imaju dostave SNSD-u kako bi to uključili u platformu stranke koja je u pripremi.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .