NOVI GLAS

NoviGlas Bijeljina – Za Bojanu kažu da je najuspješnija žena u svojoj profesiji : Ovo je njena priča

Bijeljinka Bojana Stojanović, jedna od tri sestre koje stoje iza brenda “Stars estetski centar”, nedavno je izašla na naslovnici jednog od najpopularnijih profesionalnih časopisa u svijetu estetike. Iako veoma mlada, Bojana je već prepoznatljivo ime u svojoj profesiji. Ovo je njena priča.

Lična karta

Pored svog profesionalnog aranžmana u svijetu estetike i kozmetike na koji je veoma ponosna, njena najznačajnija uloga je, ističe, uloga majke. Njene ambicije u djetinjstvu bile su više okrenute ka sportu, pa je, kako kaže, misliila da će to biti njen životni poziv. 

Profesionalno je trenirala taekvondo, bila dugogodišnji reprezentativac BiH i osvojila preko 150 medalja i 13 pehara za najbolju takmičarku na turnirima. Nosilac je crnog pojasa prvi dan. Ono što je očekuje je odbrana diplomskog rada i sticanje zvanja profesora razredne nastave.

Smatra da će joj to pomoći u njegovanju, odrastanju i školovanju njene kćerke. Pored svih obaveza na poslu, fakultetu, kod kuće, bavi se i slikarstvom, koje je, kako kaže, njena velika ljubav.

Vi ste najuspješnija žena u estetici, da li nam možete reći nešto više o svojim počecima?

 Moj uspjeh dugujem mojoj porodici, jer sestre i ja zajedničkim trudom i radom poslujemo uspješno već 15 godina. Naš rad smo počeli u našem malom skromnom salonu, a sad je to dosta ozbiljna priča koja se godinama strpljivo i temeljno gradila. Sa 17 godina sam počela da se bavim profesionalnim šminkanjem, ali kasnije su se moja interesovanja u ovom poslu proširila.

Za koju branšu ste se odlučili i zašto volite taj posao?

Volim umjetnost i uživam u detaljima. Izabrala sam profesionalno šminkanje, ekstenzije trepavica i permanentnu šminku kao nešto što me najviše zanima iz oblasti estetike. Svoje znanje i iskustvo prenosim i drugima kroz edukacije koje držim u našem estetskom centru. Sestre su posvećene drugim stvarima, tako da zajedno imamo kompletnu priču i zadovoljne klijente.

One su mi prenijele ljubav prema ovoj profesiji. Kada bih ponovo birala čime ću da se bavim, izabrala bih isto. zahvaljujući Biljani i Marjani Stojanović, koje su prepoznale moj talenat, danas mogu da se pohvalim postignutim uspjehom. Pored našeg stalnog prisustva imamo jako velik i lijep tim koji smo osposobile da profesionalno obavlja svoj posao.

Kako izgleda jedan Vaš dan na poslu?

Radni dan je uvijek novi izazov za mene. Maksimalno se posvetim svakom klijentu i u dogovoru sa njim zajedno odlučujemo o izboru tretmana. Ono čemu se najviše radujem su njihove transformacije poslije kojih odlaze prezadovoljni.

Šta je najvažniji faktor za uspjeh?

Ljubav prema poslu je ključ uspjeha. Moja profesija polako je postala i moj način života. Predanost, posvećenost i profesionalnost osjećaju i naši stalni klijenti koji mi godinama pružaju svoje povjerenje i uvijek se vraćaju iznova u naš estetski centar.

Kako da žene u današnje vrijeme brinu o sebi i šta je potrebno da bi se osjećale bolje i ljepše?

Žena koja je zadovoljna sobom je lijepa iznutra, a i spolja. Danas žene mnogo više rade na sebi, obrazuju se, uče, treniraju, njeguju svoje tijelo. Svaka žena treba što više da napreduje, a mi smo tu da im pomognemo, da ih njegujemo, uljepšavamo i pružimo najbolje tretmane za lice i tijelo. 

Koja je vaša poruka čitaocima?

Za pravilnu njegu i dobar rezultat neophodan je savjet stručnjaka, pa je moja preporuka da se uvijek treba posavjetovati sa profesionalcem i odabrati nešto što najviše odgovara klijentu. Iako se bavim estetikom, savjetovala bih mlade ljude da se ne usavršavaju samo spolja, već da ulažu i u svoje znanje, jer je to nešto što ostaje i što vam pruža zagarantovan uspjeh.

 

(NoviGlas/časopis BeautiFUL)

Foto: Instagram

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .